Futsal, NB I, A’Stúdió Futsal Nyíregyháza

2 órája

Hetedszerre sem tört meg az A’Stúdió lendülete

A DEAC sem tudta megtörni a Nyíregyháza győzelmi szériáját.

Az első félidőben eldöntötte a mérkőzést az A'Stúdió.

Fotó: A'Stúdió Futsal Nyíregyháza

Sorozatban hat győzelemmel a tarsolyában fogadta a futsal NB I tizenegyedik fordulójában az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza a DEAC gárdáját. Habár a debreceniek nincsenek túl jó passzban, azért nem várt könnyű mérkőzés Lovas Norbert csapatára.

Határozottan kezdett a házigazda, minek eredményeképpen Maneca már a második percben bevette Faragó Ádám kapuját. A vezető találat egy kissé megnyugtatta a vendéglátó kedélyeit, így debreceni helyzetekkel folytatódott az összecsapás. A játékrész derekán ellenben már újra a Stúdió irányított, amit számos kapura lövés igazolt, majd a tizenharmadik percben egy remek szögletkombináció végén Szabó Lajos duplázta meg a Nyíregyháza előnyét. Érdekesség, hogy a sarokrúgást megelőzően Lovas Norbert időt kért, tehát a játékosok tűpontosan hajtották azt végre, amit a vezetőedző kért. Alig egy perccel később majdnem megismételte ugyanezt a vendéglátó, ezúttal viszont a kapufán csattant a labda. A félidő végéhez közeledve veszélyes kontrát vezetett a DEAC, ám Gagyi Sándor bravúrral védett. Az utolsó perchez közeledve Szabó és Öreglaki Norbert játszott össze tanárian, a végeredmény pedig a harmadik nyíregyházi gól lett, így magabiztos vezetéssel vonulhattak pihenőre a szabolcsi egylet.

Debreceni helyzettel kezdődött a második húsz perc, ám Gagyi eszén nem tudtak a vendég támadók túljárni. A játékrész elejét aztán igyekezett megnyomni a Stúdió, ami egy remekbe szabott támadás végén Gregory gólját eredményezte. A folytatásban inkább a mezőnyjáték dománilt, miközben mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek. A felvonás derekán Faragó Lajos révén szépített a DEAC. Ezt persze nem hagyta annyiban a Stúdió, egy a végletekig kijátszott ziccer végén Gregory lövését hárította bravúrral Faragó Ádám. Az utolsó percekben már öt a négyben próbálkozott a vendég csapat, amely az utolsó percben még szerzett egy becsület gólt Vass Ottó átlövése után. Az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza ezzel együtt is magabiztos győzelmet aratott, így immáron sorozatban a hetedik bajnoki összecsapását is megnyerte.

Futsal: NB I, 11. forduló

A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–DEAC 4–2 (3–0)
Nyíregyháza, Continental Aréna, v.: Czene-Joó (Balla, Kondákor).
Nyíregyháza: Gagyi – Maneca, Rafinha, Gregory, Dávid. Csere: Mondok, Gyulai, Szabó, Öreglaki, Kovács, Urr, Harmati, Fridrich, Petró. Vezetőedző: Lovas Norbert.
DEAC: Faragó Á. – Erdei, Ulloa, Galan, Kovács. Csere: Vincze, Gali, Faragó L., Krajnyák, Vass, Győri, Tóth, Komádi. Vezetőedző: Tihanyi Csaba.
Gól: Maneca (2.), Szabó (13.), Öreglaki (19.), Gregory (24.), illetve Faragó (31.), Vass (39.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában