Röplabda, női Extraliga, Fatum-Nyíregyháza

3 órája

Hatékonyan készül a folytatásra a Fatum

Natasha Calkins (6) köré épül az idei csapat.

Fotó: Fatum-Nyíregyháza

A negyedik helyről várja a bajnoki folytatást a női Extraligában érdekelt Fatum-Nyíregyháza. Adrian Chylinski egylete eleddig két győzelmet (MÁV Előre Foxconn 1:3, KNRC 2:3) és egy vereséget (MBH-Békéscsaba 3:0) számlál. Pozitívum, hogy a  csapat játéka folyamatosan javul a békéscsabai nyitómeccshez képest, és ez az eredményekben is megmutatkozik. Bár három forduló után a statisztikai mutatókból messzemenő következtetést nem érdemes, és nem is szabad levonni, az feltűnő, hogy bátran támadnak a szabolcsi játékosok. Összesen 200 pontot szerzett eddig a csapat, a Békéscsaba után a második legtöbbet. Blokkokban a Fatum a legjobb, szettenként három jó sánc jellemzi a csapatot. Ebben a tekintetben nagyot lépett előre a gárda a csabai mérkőzéshez képest. Pontok tekintetében Natasha Calkins már 66 egységnél tart, amely jelenleg a legtöbb az Extraligában. 

Legközelebb november 2-án játszik a gárda, akkor a Szent Benedek csapatát fogadják Tóth Fruzsináék a Continental Arénában, majd néhány napon belül következik az Újpest és a Vasas SC, aztán pedig a bajnoki címvédő Vasas Óbuda felnőtt gárdája. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában