Középiskolák focija

2 órája

Elrajtolt a Fair Play Cup Nyíregyháza kispályáin

Több mint 800 versenyengedéllyel nem rendelkező középiskolás tanuló rúgja a bőrt az MLSZ megyei igazgatósága által szervezett kispályás bajnokságon.

Szon.hu

Összesen 80 középiskolás csapat méri össze tudását a Fair Play Cup-on

Fotó: MLSZ vármegyei igazgatóság

Az előző héten elrajtolt a Nyíregyházi Városi Stadion műfüves és salakos kispályáin a Fair Play Cup 2024-2025-ös szezonja.

Az MLSZ SZSZB Területi Igazgatósága által szervezett tornán a középfokú köznevelési intézmények csapatai vehetnek részt, amely csapatok a saját intézményükben tanuló olyan diákokból állhatnak, akiknek nincs érvényes MLSZ-es versenyengedélyük. Vármegyénkben az előző évinél több, összesen 80 csapat nevezett a tornasorozatra, mintegy 800 játékossal regisztrálva.

A vármegyeszékhelyen szerdán 28 csapat (23 fiú és 5 lány), míg csütörtökön 18 (14 fiú és 4 lány) együttes játszott csoportmérkőzéseket egymással. Az innen továbbjutó 8 fiú és 4 lány csapat helyosztó mérkőzéseire egy későbbi időpontban kerül majd sor.

 A másik két megyei helyszínen – Nyírbátor és Kisvárda – novemberben, az őszi iskolai szünet után rendezik meg az őszi selejtezőket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában