Labdarúgás, MOL Magyar Kupa, Tarpa

2024.09.13. 10:38

Komoly esély mutatkozik a tarpai továbbjutásra

A Bács-Kiskun vármegyei Harta érkezik a beregi településre.

A negyedik körbe jutna a fekete mezes Tarpa.

Fotó: Sipeki Péter

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a Nyír-Wetland vármegyei első osztályú bajnokság címvédője, a kétszeres vármegyei kupagyőztes Tarpa is érdekelt, amely a Bács-Kiskun vármegyei Harta csapatával találkozik.

Támadó focit ígérnek

– Nagyon fontos számunkra a győzelem, ezért most is támadólag lépünk majd fel az ellenfelünkkel szemben. Nem ijedünk meg a vendégek nevesebb játékosaitól, itthon mindenképpen győzni kell – mondta el a találkozó felvezetéseként a tarpai edzőpáros tagja, Vlacseszlav Jeremejev.

Mint ismert, a Tarpa az osztálytárs Nagyecsed ellen kezdett, amely gárdát csak büntetőkkel sikerült legyőznie, majd a második körben az NB III-as Mátészalkát lepte meg az akadémistákkal dolgozó csapat. A Harta az első játéknapon 6–0-ra múlta felül a Füzesgyarmat egyletét, majd 3–2-re a Jánoshalmát. 

A vendégek olyannyira komolyan veszik a mérkőzést, hogy információink szerint már pénteken ideutaznak a minél jobb regenerálódás és felkészülés okán. 

A harmadik körben tizenegy vármegyei gárda maradt versenyben, ebből ráadásul hatot összesorsoltak, így három továbbjutó már megvan az amatőr kupadöntőre pályázva.

Nehéz mérkőzés vár rájuk

Ami a Tarpa mellett szólhat, hogy akadémia rendszer révén heti kilencet edz a csapat, amelynek játékosai fiatalok, így lendületes futballt játszanak. Pokolian nehéz mérkőzésre van kilátás, hiszen a tét óriási, ráadásul az előzetes időjárás-jelentések nem kevés csapadékot ígérnek szombatra.

Labdarúgás: MOL Magyar Kupa, 3. forduló
Tarpa SC (vármegye I.)–Harta SE (vármegye I.)
Tarpa, Sportcentrum, v.: Tóth (Tőkés, Vilmányi), szombat, 15.00.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában