Labdarúgás, Nyíregyháza Spartacus

2024.09.03. 21:38

Fiatal középpályás érkezik a Szparihoz kölcsönbe

A támadó középpályás az Újpesttől érkezik Nyíregyházára.

Szon.hu

Ognjen Radosevics kölcsönbe érkezik a Szparihoz

Fotó: Árvai Károly

Az átigazolási időszak zárása előtt újabb erősítésről számolt be a Nyíregyháza Spartacus hivatalos honlapján. Kedden mindenben megállapodtak az Újpesttel Ognjen Radosevics kölcsönbe vételéről. A fiatal, 2003-as születésű támadó középpályás tavaly robbant be a magyar élvonalba, az Újpestben 16 mérkőzésen lépett pályára, és két gólja mellett két gólpasszt adott az OTP Bank Ligában. A szabadkai származású labdarúgó 2017-ben érkezett Magyarországra.

– Fiatal korától hazánkban él, anyanyelvi szinten beszél magyarul. Jó mentalitású labdarúgó, aki tavaly Újpesten meghatározó játékossá vált. A középpálya bármely pozíciójában bevethető, nagy teherbírású, bízunk abban, hogy csapatunknak sokat segíthet – mondta Fekete Tivadar, a Nyíregyháza Spartacus sportigazgatója.

Ognjen Radosevics tavaly az MTK ellen lépett pályára először csereként, majd Diósgyőrben már kezdő volt, gólt is szerzett, és ettől kezdve az idény végéig minden mérkőzésen szerepelt a liláknál. Érdekesség, hogy a második találatát is a miskolciak ellen szerezte az élvonalban. Kedden este már megérkezett Nyíregyházára, ahol a jövő év nyaráig játszik majd kölcsönben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában