Labdarúgás, NB III

2024.08.18. 13:39

Csak az a végjáték ne lett volna... - edzői nyilatkozatokkal

A kis Szpari közel volt a döntetlenhez, a Kisvárda kezéből kicsúszott a győzelem.

Szon.hu

Fotó: Sipeki Péter

Az NB III Északkelet csoportjának 4. fordulójában a Nyíregyháza II. és a Kisvárda II. is délelőtt fogadta ellenfelét. Mindkét alakulat kezéből az utolsó pillanatokban csúszott ki a kedvező eredmény. Örökösföldön a 92. percben szerezte mg a győztes találatot a Putnok, Kisvárdán pedig a 93. percben egyenlített a Loki második számú gárdája.

Labdarúgás: NB III., Északkeleti csoport, 4. forduló
Nyíregyháza II.–Putnok 3–4 (0–2)

Nyíregyháza, Örökösföldi Sporttelep, v.: Tóth T. Nyíregyháza: Harman – Katkó, Pataki, Daróczi, Cseh (Varga, a szünetben), Czimer-Nyitrai (Kalán, 86.), Horváth, Savanya (Selmeci, 53.), Milencovici, Forgó  (Harmat, 86.), Rjaskó. Edző: Török László. Putnok: Pápai – Végső, Galacs (Korbély, 55.), Lőrincz, Bán (Tóth L., 47.), Pócsik (Mrva, 68.), Tordai, Boros, Máris, Kercsó (Csiki, 89.), Nemes. Edző: Szala Ákos.
Gól: Savanya (53.), Pataki (66.), Varga (71.), illetve Lőrincz (37.), Savanya ( 46. - öngól), Bán 47, Boros (92).
Török László: – A regnáló bajnok és ki merem jelenteni, hogy az idei kiírás legnagyobb esélyesével találkoztunk. Az első félidőben osztálykülönbség mutatkozott a Putnok javára. Fordulás után aztán a megbeszéltek szerint futballoztunk és eltüntettük a különbséget, mert bátran felvállaltuk az egy az egy elleni párharcokat és az agresszív támadójátékot. Sajnos végén nagy hibát követtünk el, így elmaradt a bravúros döntetlen. Ennek ellenére nagy gratuláció jár a srácoknak. A Putnoknak pedig további jó menetelést kívánok.
Kisvárda II.–DEVSC II. 1–1 (0–0)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, v.: Bodnár Á. Kisvárda II: B. Ponomarenko – Bliznjuk, Kozacsuk, Rubus, Szirota, Babics, Ponomarenko N. (Benko, a szünetben), Pongó-Dankai (Prjamov, a szünetben), Szikszai, Ésik Á., Ötvös G. (Kancsij, a szünetben). Edző: Törtei Tamás. DVSC II.: Engedi – Hornyák Cs., Szoroka, Mona (Akbari, 77.), Lénárt G., Sain (Egri, 56.), Kohut, Horváth Z. (Bökönyi M., 77.), Sipos Sz., Kaye, Tercza (Perpék, 63.). Edző: Máté Péter.
Gól: Ésik Á. (74.), illetve Kohut (93. p).
Törtei Tamás: – Sajnálom, hogy nem tudtunk végig koncentráltak maradni. Rengeteg munkával, vért izzadva vezetést szereztünk, ezt minden áron meg kell tartani. Nem sikerült. Ebből tanulni kell mindenkinek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában