Celeb

2024.09.11. 10:25

Opitz Barbi vallott: „A prioritás felborult az életemben”

Nehéz két év van az énekesnő mögött. Opitz Barbi magánéleti problémái miatt egy időre visszavonult. Úgy tűnik, felvillant a fény az alagút végén, és kezd minden a helyére kerülni? A TV2 Titkok Ramónával legújabb epizódjában választ ad arra is, mi „kényszerítette” a súlyos döntésre.

Szon.hu

Opitz Barbi szüleivel és párjával való problémái miatt visszavonult az elmúlt két évben

Forrás: (Fotó: TV2)

Néhány héttel ezelőtt indult útjára a TV2 izgalmas és egyedi podcastműsora, a Titkok Ramónával című sorozat. A híres emberekkel készült mélyinterjúkban olyan aspektusokat és történeteket fednek életükből fel a sztárok, amelyek eddig a nyilvánosság elől rejtve maradtak. A műsor bemutatja az emberek mögötti valóságot, megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. Itt tényleg mindenről lehull a lepel! A TV2 Titkok Ramónával második évadának legújabb vendége Opitz Barbi, aki többek között őszintén beszélt arról, miért vonult vissza az elmúlt 2 évben, mesél terveiről, a szüleivel való jelenlegi kapcsolatáról, illetve párkapcsolatáról is. Hogy mit változtatott meg benne, és hogy mennyire fontos számára is spiritualitás. Szóba kerül a beszélgetésben az ismertség árnyoldala is. - olvasható a riposzton.

Opitz Barbi: „A prioritás felborult az életemben”

A 24 éves énekesnő karrierje elején ontotta magából az új számokat és klipeket, azonban ez egyszer csak abbamaradt.

Az elmúlt két évben nem hoztam ki új dalokat, vannak olyanok, amiket megcsináltunk, de úgy éreztem, most nem szeretném kiadni. Eljártam fellépni, folyamatosan voltak bulik, ugyanúgy szerettem, viszont annak, hogy most egy kicsit háttérbe vonultam, meg volt az oka.

Ezek magánéleti problémák, amik elvették a fókuszt arról, amit mindig is szerettem csinálni.

Mostanában, ebben az időszakomban láttam be azt, hogy ez egy olyan emberi hiba, amit magamnak köszönhetek. Nem arra koncentráltam, amire kellett volna, a prioritás felborult az életemben, ennek pedig csak hátránya van. Ezt a két évet tölthettem volna úgy is, hogy ugyanúgy hozom ki a zenéket, folytatom azt, amit elkezdtem, amit az első években csináltam” – osztotta meg őszintén érzéseit a fiatal lány Lékai-Kiss Ramónával.

Sokat sírt az őt ért negatív támadások miatt

Kevés olyan híresség, művész, sztár, celeb van Magyarországon, aki hátat tud fordítani a rosszindulatú megjegyzéseknek, amelyeknek tökéletes teret biztosít az internet. Sajnos Barbi nem ezen kevesek közé tartozik. Persze ezért nem lehet hibáztatni, mert kíváncsi volt karrierje kezdetén a visszajelzésekre.

Ritkán lépek be a kommentszekcióba. Van, amikor a barátaim átküldenek egy-egy véleményt, vagy negatív cikket. Ilyenkor megkérem őket, hogy ne tegyék, mert nem akarom olvasni. Tisztában vagyok azzal, hogy mindig fogok negatív kommenteket kapni, mint mindenki más.

Az első években, amikor ismert lettem, ezek nagyon bántottak. Akkor mindig néztem, ki, mit ír, erre rá lehet szokni.

Mindennapos rutinná vált, ami miatt folyamatos gyomoridegem volt, sírtam. Volt, hogy megkérdőjeleztem a tehetségemet. Elkezdte rombolni az önbizalmamat.

Olyan is volt, hogy egy 18 éves fiútól kaptam fenyegetéseket, 22 hangüzenetet küldött, ezekben elmondta, hogyan ölne meg.

Elmenten a rendőrségre, feljelentettem, egy vagy két év felfüggesztett kapott érte – mesélte a történteket Barbi.

Rendezte a kapcsolatait

Sokat lehetett hallani, olvasni Opitz Barbara családi- és magánéleti kálváriájáról. Úgy tűnik, kezdenek a dolgok a helyére kerülni?

Volt, amikor úgy éreztem, innen nincs kiút, de igenis van.

„Örülök, hogy rendeződött, mert az ember életében nagyon fontos a család, akárki akármit mond – jelentette ki.

Mit mondott még a Barbi párkapcsolatáról, a családjáról, a mindennapjairól? A teljes beszélgetés szerda délután 14 órától elérhető a TV2 Play oldalán! Akkor mindenről lehull a lepel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában