Vármegyei foci

2024.06.26. 09:30

Új vezetőedzőt nevezett ki az Újfehértó

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság előző idényének hatodik helyén végzett Újfehértó SE két érkezőről is beszámolt az elmúlt napokban. Vezetőedzőként tér haza Kiss Tamás, aki korábban évekig az Ibrány trénere volt, az előző szezonban pedig a Mátészalkát irányította.

SIP_9637
Kiss Tamás
Fotó: Sipeki Péter

– Szeretnék egy minél szerethetőbb és eredményesebb csapatot a következő szezonra, amit a szurkolók is elfogadnak és velük együtt egy nagy családot alkotunk majd – idézi Kiss Tamást az egyesület Facebook-oldala.

Ugyancsak hazatérő Piskóti Zsolt. Ő korábban az újfehértói felnőttcsapat edzője volt, a jövőben utánpótlásvonalon, mint koordinátor dolgozik az egyesület kötelékében.

– Legfőbb célom, hogy idővel minél több helyi fiatal kerüljön az újfehértói nagycsapatba. Emellett olyan családias közösség kialakítására törekszem, ahol mindenki jól érzi magát, a gyerekek sokat tudnak fejlődni és tanulni – mondta el Piskóti Zsolt.

A vármegye egyes gárda július 4-én kezdi meg a felkészülését a következő idényre. A programban az edzések mellett öt mérkőzés is szerepel, sorrendben a Kótaj, a Nagyecsed, a Hajdúnánás, a Hajdúszoboszló és a Hajdúsámson ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában