Sport

2024.06.29. 13:20

Marso kézilabdatábor: ajándékcsomagok a ContiTech-től

A közel harminc fiatalt a táborzáró napon több tucat ajándékcsomag várta a ContiTech Magyarország Kft.-nek köszönhetően. Hétfőtől péntekig a nyíregyházi Kertvárosi Általános Iskola adott otthont a Marso TCE kézitáborának.

Tarnavölgyi Gergely

Közel harminc fiatal vett részt a Marso TCE kézilabdatáborában

Fotó: MTCE

Napi két kézilabdaspecifikus foglalkozás és a napi háromszori étkezés mellett kiegészítő programokkal is készültek a szervezők: a fiatalok jártak a Mokka Cukrászdában, ahol süteményt is készíthettek, illetve a Magyar Népmeséért Egyesület munkatársai a népmesék világába is elkalauzolta őket. A táborzáró napon pedig érkezett a már említett több tucat ajándékcsomag, melyeket Adorján Zoltán, a nyíregyházi ContiTech Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója adott át a táborozóknak. Öt napon át tartott a Marso TCE kézitábora.

Marso
ContiTech-es ajándékcsomagok a Marso táborában
Fotó: MTCE

Marso TCE: nem az első ilyen tábor

A nyíregyházi székhelyű egyesület nem először tartott kézilabda tábort Nyíregyházán, és az eddigi tapasztalatok, a gyerekek és a szülők visszajelzései alapján biztos, hogy nem is utoljára.

A mostani tábort egyébként a Marso TCE U-10-es csapatának évzárója zárta, melyen egy jó adag paprikáskrumpli elfogyasztása mellett búcsúztatták a szezont a játékosok és a szülők.

Mindenkinek ízlett a paprikáskrumpli
Fotó: MTCE

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában