Labdarúgás

2024.06.29. 18:47

Lejátszotta első felkészülési meccsét a Kisvárda

A labdarúgó NB II következő idényére hangoló Kisvárda Master Good hétfőn megkezdte a munkát, szombaton pedig már le is játszotta első felkészülési mérkőzését a szlovák élvonalbeli FC Kosice ellen.

Jasmin Mesanovic szerezte a kisvárdaiak találatát

Fotó: kisvárdafc.hu

A Várkerti Stadionban rendezett találkozón az egyaránt sérült Bernardo Matic és Kovács Marcell sem léphetett pályára, így utóbbi helyett máris lehetőséget kapott az egyik új igazolás, Hrabina Alex. A kapuson mellett Soltész István, Soltész Dominik és Bíró Bence is ott volt a kezdőcsapatban.

Soltész Istvánnak fontos szerepe volt a várdaiak vezető góljában, az ő passza után Branimir Cipetic játszotta meg Jasmin Mesanovicot, aki a kapuba fejelt. Támadásban maradtak a hazaiak, de idővel a vendégek is éledeztek, s az első félidőben egyenlítettek.

Fordulás után számos fiatal lehetőséget kapott a várdaiaknál, a legveszélyesebb azonban a jelenlegi keret legrégebben Kisvárdán futballozó játékosa, Driton Camaj volt. Ő dönthette volna el a meccset – csakúgy, mint tavaly –, ám ezúttal az utolsó percben hibázott, így maradt az 1–1.

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés
Kisvárda Master Good–FC Kosice (szlovákiai) 1–1 (1–1)
Kisvárda, Várkerti Stadion.
Kisvárda, 1. félidő: Hrabina – Cipetic, Lippai, Széles, Körmendi, Osztrovka, Soltész I., Soltész D., Bíró B., Szpaszics, Mesanovic. 2. félidő: Popovics – Kozacsuk, R. Stefan, Jovicic, N. Ponomarenko, Babják, Szőr, Szikszai (Gyurkó), Scsadej, Camaj, Czékus. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Gól: Mesanovic (5.), illetve Medved (32.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában