Labdarúgás, NB III., Sényő FC

2024.06.28. 10:58

Elkezdte a felkészülést a Sényő FC

A folytatásban Kapacina Valér játékos-edzőként irányítja a csapatot.

Új időszámítás kezdődik Sényőn.

Fotó: Dodó Ferenc

Hétfőn elkezdte a felkészülést a 2024-2025-ös szezonra az NB III. Észak-Keleti csoportjában szereplő Sényő FC csapata. A szabolcsi gárda a legutóbbi szezonban „csak” a tizenegyedik helyen végzett a bajnokságban, amely nagyon sokakat meglepett, még maguk a játékosok is jobb eredményre számítottak a mögöttük hagyott szezonban.

Távozott a vezetőedző

A csapat háza táján történt némi változás, mind a játékoskeretet, mind pedig a szakmai stábot illetően. Távozott az egyesülettől Szondi Levente (Nyíregyháza Spartacus FC), Torkos Máté, Garda Dominik, Nagy Noel, Lizák Bence és Márton András is. Eddig egy új játékos érkezett Erdei Martin személyében, aki Karcagról tette át a székhelyét Sényőre. A klub vezetői folyamatosan tárgyalásban állnak a kiszemelt futballistákkal, és ha minden jól megy, akkor az elkövetkezendő napokban több új labdarúgó szerződtetését is bejelentik.

Az is biztossá vált, hogy a csapat új edzővel vág neki a következő bajnokságnak, ugyanis Nagy Sándor a szezon végeztével távozott a klubtól. Az ötvenegy éves szakember tavaly novemberben érkezett Sényőre, tizenöt mérkőzésen irányította a gárdát, a mérlege pedig 6 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség volt. A helyzetet házon belül kívánta megoldani a klub, így az egylet jelenlegi futballistája, Kapacina Valer játékos-edzőként fog tevékenykedni, míg a munkáját Fiumei Viktor pályaedző, Imrő László kapusedző és Kántor Csaba masszőr segíti majd.

Közösen hozzák a döntéseket

– A vezetőség felkért arra, hogy a jövőben ilyen szerepben segítsem a szakmai stáb munkáját, amelyet örömmel elfogadtam – mondta el a bejelentést követően Kapacina Valér. – Nincsenek leosztva a szerepek, mivel mindent átbeszélünk és közösen hozzuk meg a döntéseket. Természetesen még nem mondtam le arról sem, hogy futballozak, így a jövőben is pályára fogok lépni a csapat színeiben, ha úgy érzem, hogy segítségre szorulnak a társak. A rutinommal és a tapasztalatommal igyekszem a lehető legjobban elvégezni a feladatokat, hogy minél sikeresebbek legyünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában