Labdarúgás

2023.07.11. 06:19

Válogatott labdarúgót igazolt a Szpari

A labdarúgó NB II. új idényére készülő Nyíregyháza Spartacus újabb játékos szerződtetésével erősítette meg a keretét.

Géresi Krisztián a Szpari új igazolása

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

A Nyíregyháza Spartacus bejelentette Géresi Krisztián szerződtetését. A 29 éves, 182 cm magas labdarúgó az elmúlt idényben az élvonalban szerepelt a Vasasban, majd Szegeden futballozott, korábban volt a Fehérvár és a Puskás Akadémia játékosa. Közel száz NB I.-es meccse mellett 13 alkalommal lépett pályára Európa Liga-selejtezőn, ahol három gólt szerzett, valamint a magyar válogatottban is bemutatkozhatott 2021-ben a San Marino ellen megnyert találkozón.

– Amikor elkezdtünk tárgyalni, már az elején meggyőzőnek éreztem mind a klub sportigazgatóját, mind a vezetőedzőt – idézi a Szpari honlapja Géresit. – Szimpatikus volt az az ambíció, ami jellemzi őket, és amilyen professzionálisan állnak a munkához. Ez a fő alappillére lehet a csapat stabilitásának, és sikerének. Szeretném, hogy a Szpari a keleti régió élvonalbeli csapataival felvegye a versenyt a közeljövőben.

A Spartacus kétéves megállapodást kötött a támadóval.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában