Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2 órája

Nagykállóban elfújta a szél a gólokat – jegyzőkönyvvel, edzői nyilatkozatokkal, fotókkal

Kótajban az első félidőben eldőlt a három pont sorsa.

Szon.hu

Fotó: Sipeki Péter

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban vasárnap két mérkőzést játszottak.

Nagykálló–Gergelyiugornya 0–0

Nagykálló, v.: Varga. Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán, Ramos, Puluczkai (Simon), Homann, Sipos, Mészáros, Nagy (Anda), Sidibe, Haller (Bencs). Edző: Homann Richárd. Gergelyiugornya: Vakarcs – Balogh T., Mándi, Peregrin (Kovács), Czirják, Barta, Illés, Méhész, Balogh P., Csonka, Zán. Játékos-edző: Balogh Tibor.
Homann Richárd: – „Magas” szintű játékvezetés mellett úgy gondolom, hogy közelebb álltunk a győzelemhez, de sajnos rúgott gól nélkül ezt nehéz elérni.
Balogh Tibor: – A nagy szél miatt folyamatos játék nem alakult ki egyik oldalon sem. A meccs pozitívuma, hogy idegenben nem kaptunk gólt. Azt gondolom, hogy igazságos döntetlen született.

 

Kótaj–Baktalórántháza 0–3 (0–3)

Kótaj, v.: Fehér. Kótaj: Reszler – Hangácsi, Illés, Papp, Nagy N. (Túróczi), Dencs (Kató), Törő, Nagy D., Molnár, Lakatos (Lengyel), Korsoveczki. Edző: Seregi Mihály. Baktalórántháza: Kócs – Maleskovits K., Jávor, Kovács, Gyarmati, Németh, Zakor (Pataki), Csatári, Maleskovits M., Lakatos. Edző: Stekler Attila. Gól: Maleskovits K. 2, Lakatos. Ifi: 2–0.
Seregi Mihály: – Ez a mérkőzés már az első félidőben eldőlt, de nem tudok elmenni amellett, hogy a második játékrész elején a játékvezető számunkra befújt egy tizenegyest, kiment az asszisztenséhez, majd visszafelé menet azt mondta a játékosoknak, hogy nem tudja, hogy mi történt és visszafújta a büntetőt. Ilyet nem tapasztaltam még. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy nagyon-nagyon gyenge játékvezetés mellett megérdemelt vendégsiker született.
Stekler Attila: – Először is elnézést a kótaji barátainktól, amiért nem tudtuk vállalni az időpont módosítást. Másodszor, nagyon fegyelmezetten és szervezetten játszottunk, betartották a srácok amit megbeszéltünk. Nagyon büszke vagyok minden játékosomra. Gebri Pál barátunkat Isten éltesse sokáig, neki ajánljuk a győzelmet. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában