Szpari

2020.10.16. 08:21

Kisvárda helyett Tunéziában

Yasin Hamed a Szpari edzései helyett a szudáni válogatott összetartásán vett részt.

Tunéziában kellemes volt az idő

Fotó: klub

Miként arról már beszámoltunk, szombaton Kisvárdán játszott edzőmeccset a Szpari. Akkor megjegyeztük, hogy a hiányzók ­között van többek között Yasin Hamed is. Aztán a klub honlapjáról szerdán este kiderült, hogy nem volt sérült, sőt igazoltan hiányzott, hiszen a szudáni válogatott összetartásán vett részt. A szudáni válogatottban tavaly mutatkozott be a gyors lábú támadó, akkor hetvenhét percet játszott a Guineai-öbölben található São Tomé és Príncipe sziget válogatottja ellen.

Tunéziában kellemes volt az idő | Fotó: klub

– Nagyon boldog voltam, mikor megkaptam a meghívót – kezdte a klub honlapján a húszéves focista. – Örülök, hogy a keret tagja lehettem. Miután megérkeztünk, regeneráló edzésünk volt, majd labdás edzések következtek, a felkészülési mérkőzések előtt pedig egy kis taktikai tréning. Elsőként Tunézia ellen játszottunk, amely Afrikában egy topcsapat, sajnos kikaptunk 3–0-ra.

Ghána ellen tétmeccs

Akkor Yasin az első félidőben kapott lehetőséget. A második mérkőzést hétfőn este Togo ellen játszotta a szudáni együttes. Yasin pihent, az eredmény pedig 1–1 volt.

A szudáni válogatott az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjének C csoportjában szerepel. November 17-én a két forduló után hat ponttal listavezető Ghánával játszik a 3 pontos szudáni együttes.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában