VIDOR Fesztivál 2024

2024.08.23. 12:03

Grandiózus koncert indítja a fesztivált

Az idei VIDOR Fesztivált a NOX együttes nyitja a Kossuth téren, az együttes ma hétkor lép színpadra.

Szon.hu

Az idei VIDOR nyitókoncertjét a NOX adja

Fotó: Vidor.eu

A 2000-es évek egyik legnagyobb és legsikeresebb ikonikus zenekarának, a pop-rock műfaját a népzenével zseniálisan ötvöző NOX együttesnek összesen nyolc albuma jelent meg, olyan slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Százszor ölelj még!, a Szeretem vagy a Forogj, világ! A Bűvölet című lemezükkel elnyerték az év hazai albuma díjat, a Ragyogás lemez Fonogram-díjas lett, többször is megválasztották őket az év zenekarának, a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon pedig ők képviselték Magyarországot. 

Látványos koncert lesz

Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás hosszú kihagyás után 2022-ben a Budapest Sport­arénában egy telt házas, hatalmas show-műsorral tért vissza, s kiderült, hogy a népszerűségük mit sem változott. A visszatérés alkalmából új lemez is készült Főnix címmel, s az album rövid idő alatt a rajongók kedvence lett. Különleges, látványos koncerttel lépnek a VIDOR Fesztivál közönsége elé ma este héttől. Óriási tánckarral érkeznek, végtelenül energikus és grandiózus koncertjükön természetesen a legismertebb slágereik is megszólalnak, de a Főnix című lemezükről is elhozzák a közönség kedvenceit. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában