Rajzpályázat

3 órája

Rajzpályázatot hirdetnek a várdai vitézek

Szon.hu

Tetszőleges technikával készíthetik el alkotásaikat a diákok

Fotó: Illusztráció: Getty Images

A Kisvárda Vitézei Kulturális Egyesület és a kisvárdai Várday István Városi Könyvtár rajzversenyt hirdet Honfoglalás, illetve A honfoglalók egy napja témakörökben. A megmérettetésre Kisvárda általános és középiskolásai pályázhatnak, méghozzá egyénileg, három korcsoportban – tette közzé közösségi oldalán az egyesület. Arra is kitértek, a pályaművek A4-es méretben, szabadon választott technikával (rajz, festmény, grafika) készülhetnek. A szervezők azt kérik, a nevezők az alkotások hátoldalán tüntessék fel a pályázó nevét, évfolyamát, intézményét, továbbá a felkészítő pedagógus nevét. 

 A versenyzőket három korcsoportban (5–6. évfolyam, 7–8. évfolyam, 9–12. évfolyam) díjazzák. A pályaművek beküldési határideje november 8-a. A verseny eredményhirdetése november 18-án lesz, s a beérkezett alkotásokból egy kiállítás is nyílik a a Várday István Városi Könyvtárban. További részletek az egyesület közösségi oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában