Helyi közélet

2013.07.30. 08:31

Koncertek, ultiverseny, musical és halászlé: Tiszabercel várja a vendégeket

Tiszabercel  - Augusztus 3–10. között immár 14. alkalommal várják a finom ízekre és színvonalas kulturális eseményekre vágyókat Tiszabercelen, ahol egy héten át a fiataloktól a nyugdíjasokig, az ultit űzőktől a halászlevet főzőkig mindenki megtalálja a szívéhez közel álló programokat.

Tiszabercel  - Augusztus 3–10. között immár 14. alkalommal várják a finom ízekre és színvonalas kulturális eseményekre vágyókat Tiszabercelen, ahol egy héten át a fiataloktól a nyugdíjasokig, az ultit űzőktől a halászlevet főzőkig mindenki megtalálja a szívéhez közel álló programokat. Szombaton a Bessenyei György által is versbe foglalt Tisza-partot az ultisok foglalják el, másnap este 20.30-tól pedig a musicalkedvelőket várják a szervezők: A padlást az Ibrányért Amatőr Színtársulat mutatja be. Augusztus 6-án roma napot tartanak, 8-án pedig regionális nyugdíjas találkozóra érkeznek a megye nyugdíjas egyesületei, akik énekes és táncos produkciókat mutatnak be.

A pénteki nap hagyományosan a fiataloké: a résztvevőket izgalmas versenyek, bemutatók és koncertek várják, 19.30-kor Cozombolis lép fel, nyolckor Jucus ad koncertet, a nap disco-partyval ér véget.

halászléfőző fesztivál augusztus 10-én délben indul, és amíg a bográcsokban fő a hallé, a színpadon egymást váltják a fellépők. A Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Mazsorettcsoport alapozza meg a jó hangulatot, délután a helyi amatőr csoportok mellett fellép Nagy Szilárd, a Bihari Cigányzenekar és a Gold Dance Group tánccsoport, koncertet ad Mészáros Árpád Zsolt, de lesz tűzijáték is, a programsorozatot pedig gáti bál zárja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában