Helyi közélet

2012.10.12. 18:43

Palánkok ajándékba a nyíregyházi üzemeknek

A Nyíregyházi KK a támogatásért cserében kosárlabdázási lehetőséghez juttatja a cégek dolgozóit.

A Nyíregyházi KK a támogatásért cserében kosárlabdázási lehetőséghez juttatja a cégek dolgozóit.A Nyíregyházi Kosárlabda Klub 2010-ig közel húsz szabadtéri kosárlabda-palánkot állított fel a megyeszékhely közterein, ebből hatot a főiskola bitumenes pályáján. A kezdeményezést felelevenítve, egyúttal újítva rajta, immár a klubot támogató üzemeket lepik meg palánkokkal, hogy a vállalatok dolgozói minél jobban megszeressék a sportágat.

Az első megajándékozott az Eismann Automotive Hungaria Kft. volt, ahol egyébként is fogékonyak a sportra – ezt a cég Derkovits utcai telepén kialakított futball- és röplabdapálya valamint a kihelyezett pingpongasztal is jelez. Böszörményi Attila ügyvezető igazgató elmondta, számukra fontos, hogy alkalmazottaik a szabad- és pihenőidejüket sportosan töltsék el, és a céges rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek a sporteszközök. Makrai László, az NYKK ügyvezetője pedig abban reménykedik, hogy ezek után egyre több vállalatot fel tudnak majd szerelni a sportág rendszeres gyakorlásához szükséges kellékekkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában