Katasztrófavédelem

1 órája

Újabb képek a tegnap szörnyű balesetről

Szon.hu

Forrás: Katasztrófavédelem.hu

Lesodródott az úttestről, majd fának csapódott egy személygépkocsi tegnap délután Nyíregyháza-Kovácsbokornál. A járműben ketten utaztak, akik nem tudtak kiszállni az autóból, így őket feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták át a mentőknek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók. A raj a személygépkocsit áramtalanította.

 

Lerakódott korom izzott egy családi ház kéményében Újdombrádon, a Templom úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el az izzó égésterméket a kéményből. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt, az esetről értesítették a kéményseprőket.

Teljes terjedelmében égett egy közművekkel nem rendelkező lakóházhoz épített, tizenkét négyzetméteres melléképület tegnap késő este Gemzsén, a József Attila utcában. Az épületben egy kályha és bútorok voltak, valamint nagy mennyiségű szemetet és ruhákat is tároltak benne. A vásárosnaményi önkormányzat és a kisvárdai hivatásos tűzoltók két gyorssugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.  - olvasható a katasztrófevédelem oldalán.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában