Rendőrség

2 órája

Két autó is fennakadt a nyírbátori határvadászok rostáján

Szon.hu
Forrás: police.hu

Csengersima Közúti Határátkelőhelyen október 21-én 1 óra 41 perckor kilépésre jelentkezett egy 35 éves román férfi, aki holland rendszámú autót vezetett.

A Készenléti Rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Határvadász Század munkatársa ellenőrizte a gépkocsit és a sofőr okmányait. A határvadász megállapította, hogy a forgalmi engedély és a jármű hatósági jelzése hamis. A sofőrt a határrendészek előállították, majd átadták a Mátészalkai Rendőrkapitányság járőreinek. Közokirat hamisítás és egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmények miatt indítottak eljárást.

Szintén a Csengersima Közúti Határátkelőhelyen október 22-én 1 óra 40 perckor egy 40 éves román férfi jelentkezett kilépésre egy finn honosságú gépkocsival. Az autót ellenőrizték a körözési rendszerben, és megállapították, hogy a finn hatóságok körözik. A járművet a Csenger HRK határrendészei lefoglalták, a férfit előállították, majd átadták a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársainak - írta a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában