Szabolcs-Szatmár-Bereg

3 órája

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő, két ember lett rosszul Mándon

Szon.hu

Álló busznak ütközött egy személygépkocsi tegnap reggel Geszteréden, a Kossuth utca egyik buszmegállójában. Az autóban csak a sofőr utazott, akit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A buszon összesen hatan tartózkodtak, sérülést nem szenvedtek. Az utasokat mentesítő járat szállította tovább. A szakolyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépjárművet, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő Mándon, a Kossuth utcában, egy családi ház szobájában. A jelzéskor a helyiségben egy gázkonvektor, a fürdőszobában nyílt égésterű vízmelegítő működött. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók mérései alacsony értékben mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét. Az esetről értesítették a gázszolgáltatót és a kéményseprőket. A házban tartózkodó két ember rosszullétre nem panaszkodott, személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mivel az ingatlan fűtése más módon megoldható maradt.

Három hektáron égett kukoricatarló Olcsván, az Arany János utca végén. A tegnap délutáni esethez a vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek egy vízsugárral avatkoztak be. A területet a tulajdonos munkagéppel körbetárcsázta, ezzel segítve a tűzoltói beavatkozást. Személyi sérülés nem történt - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában