Katasztrófavédelem

2 órája

Száraz fű égett jánkmajtisi Vasút utcában, szárítógép égett egy ibrányi családi ház mosókonyhájában

Péntektől vasárnap éjfélig az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem

Pénteken száraz fű és gaz égett négyszáz négyzetméteren a jánkmajtisi Vasút utcában. A lángok egy fűrészüzemet veszélyeztettek. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók két vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Szombaton szárítógép égett egy ibrányi családi ház mosókonyhájában. A gázkazán és bútorok is károsodtak a helyiségben. A város önkormányzati tűzoltói egy gyorssugárral oltották el a tüzet, amely más helyiségre nem terjedt tovább. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt.

Száz négyzetméteren égett az aljnövényzet a 4115-ös út 28-as kilométerszelvényénél, Aranyosapáti térségében. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a szabadtéri lángokat.

Autóbusszal karambolozott egy személygépkocsi Mátészalkán, a Zöldfa és a Rákóczi utca kereszteződésénél. A buszon csak a vezetője tartózkodott, míg az autóban hárman utaztak, utóbbiak beszorultak. A mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőknek mindhármukat. - olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában