Katasztrófavédelem

2024.09.12. 08:32

Balesethez, tűzesethez is riasztották megyénkben a tűzoltókat

Szon.hu

Fotó: Bordás Béla

Két személygépkocsi ütközött össze a 38-as főút 18-as kilométerszelvényénél szerda reggel. A Tiszanagyfalu térségében történt karambolhoz a rakamazi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket.

Melléképület tetőszerkezete égett a nyírbátori Szentvér utcában. A tizenhat négyzetméteres épületben tűzifát tároltak, a lángok a különálló lakóházra nem terjedtek át. A helyi hivatásos tűzoltók két gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. 

Úttestre dőlt fákat, lehasadt faágakat távolítottak el tegnap motoros láncfűrészekkel a baktalórántházi és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a Rohod és Nyírmada közötti, a Baktalórántháza és Levelek közötti útról, valamint a 4-es főútról Nyírbogdány térségében. A Jánkmajtis és Gacsály közötti úton vasúti sínekre dőlt egy fa. Azt a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók távolították el. 

Két személygépkocsi ütközött össze a tiszateleki Dózsa György utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt a helyszínt biztosították. - olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában