Katasztrófavédelem

2024.08.12. 10:03

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi

Az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap Piricsén, a Táncsics utcában. Az ütközés következtében az oszlop kitört, a vezetékek leszakadtak. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a közúti akadályt drótkötél segítségével megszüntették.

Háromszáz négyzetméteren égett az út mellett lábon álló kukorica és akácfasor aljnövényzete tegnap Újfehértónál. A település önkormányzati tűzoltói fékezték meg a lángokat, gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Személygépkocsi és dízelvonat ütközött össze vasárnap Nyírbátorban, a Gyulaji úti vasúti átjáróban. A vonat száz méteren keresztül tolta maga előtt a gépjárművet. A gépkocsiban ketten utaztak, az ütközés következtében a jármű utasa beszorult, őt a nyírbátori hivatásos tűzoltók szabadították ki a járműből majd átadták a mentőknek. A vonaton utazóknak a nyírbátori hivatásos tűzoltók segítettek a leszállásban. A műszaki mentés idejére a vasúti forgalom az érintett szakaszon állt. A közúti forgalomban az Akácfa és a Bóni utca közötti szakaszon teljes útzár volt érvényben. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában