Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa

2024.08.12. 16:27

Kerékpárverseny Szabolcs-Szatmár-Beregben - Itt kell forgalomkorlátozásra számítani!

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupát 2024. augusztus 14-15-én rendezik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Szon.hu

2024. augusztus 14-én a mezőny 11 óra 55 perckor Vásárosnamény, Szabadság térről rajtol el, majd Tákos, Csaroda, Tarpa, Tivadar, Gulács, Jánd településeken haladnak keresztül és három kör teljesítését követően 15 óra 15 perckor érkeznek vissza kiindulási helyére.

A beregsurányi határátkelőhelyen az Ukrajna felől érkezők a verseny ideje alatt a 41-es számú főútra Beregdaróc, Gelénes, Vámosatya, Gergelyiugornya irányába térhetnek vissza. A határátkelőhely irányába utazókat Gergelyiugornyánál leterelik.

2024. augusztus 15-én a versenyzők 11 órakor kezdik meg a körversenyt, amely Ibrányból indul és Nagyhalász, Kótaj, Buj, Paszab településeken áthaladva, a körverseny teljesítését követően 13 órakor Ibrányban érkeznek célba.

2024. augusztus 15-én a kerékpárosok 17 órakor rajtolnak el Nyíregyházán a Kossuth térről. A verseny a Bocskai utcán keresztül a - Zrínyi Ilona u. - Bercsényi u. - Bethlen Gábor u. - Egyház u. - Vay Ádám krt. - Dózsa György utca, - Északi krt. - Hunyadi u. - Vay Ádám krt. útvonalon halad a Korzó üzletházig, ahonnan a Dózsa György utca sétálóján keresztül 20 órakor érkeznek vissza kiindulási helyére.

A verseny ideje alatt az érintett útszakaszokon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja - olvasható a rendőrség oldalán.

Kérjük a közlekedőket, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal, a követési és az oldaltávolság betartásával közlekedjenek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában