Tűz

2024.08.26. 16:16

Gyomos terület ég Demecser határában

Lakóházakat is veszélyeztetnek a lángok a Kodály Zoltán útnál. -adta hírül a katasztrófavédelem.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

Tűz keletkezett egy gyomos, szemetes területen, Demecser határában, a Kodály Zoltán útnál. Lakóházakat is veszélyeztetnek a lángok, amelyeket a nyíregyházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók egy kisvárdai vízszállító jármű segítségével oltanak. Elindult a tűzesethez a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és egy kisvárdai hivatásos raj is.

Frissítés: 
Eloltották azt a tüzet, amely Demecser határában keletkezett, a Kodály Zoltán útnál. Mintegy tíz hektáron gyomos terület égett. A tűz átterjedt a lakóházakat is. A nyíregyházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók több vízsugárral eloltották a lángokat. A munkálatokat a kisvárdai és a nyíregyházi vízszállító is segítette. A lángokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg. A rajok utómunkálatokat végeznek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában