Katasztrófavédelem

2024.06.26. 08:41

Tizenhét műszaki mentés kedden

Szon.hu

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Nem volt tűzeset tegnap térségünkben - írta a katasztrófavédelem.

Lesodródott az útról, a tetejére borult egy kistehergépkocsi a nyíregyházi Tó utca elején tegnap reggel. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kistehergépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

Kihúzós létrával, motoros láncfűrésszel távolítottak el egy lehasadt faágat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a nyírteleki Iskola utcában tegnap délelőtt.

Használaton kívüli sínpárra dőlt három fa a csengeri Tisza utcánál. A helyi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők lehúztak két fát a sínekről, a harmadikat, amelynek egyik ága távközlési kábelre hasadt, motoros láncfűrésszel távolították a tűzoltók. 

Még kedden is érkeztek jelzések a hétvégi vihar után, károkkal kapcsolatosan. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy lakóház udvaráról, a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy iroda pincéjéből távolítottak el nagy mennyiségű csapadékvizet. 

Tizenkettő ingatlan, köztük Tiszanagyfaluban egy, Ibrányban tíz, Buj településen kettő családi ház sérült tetőszerkezete miatt is volt beavatkozásuk tegnap a nyíregyházi és kisvárdai hivatásos, valamint az ibrányi önkormányzati tűzoltóknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában