Kreált fenyegetés

3 órája

Magyar Péter és a baloldal szerint a bevándorlás és a háború álprobléma (videó)

„Egyformák vagytok!” – mutatott rá a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péter és a baloldal többi szereplőjének hasonlóságára. Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videójában egy példában is megmutatja, hogy miért is hasonlít annyira a Tisza Párt vezére a szellemi elődeihez.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Tudjuk, hogy mire megy ki a játék. Folyamatos félelemben és bizonytalanságban tartani sok százezer magyar embert, majd bölcs vezetőként tetszelegve elhozni a kreált fenyegetésekre a megoldást” – mondta korábban Magyar Péter.

Kreált fenyegetés. Honnan is ismerős ez?

– reagált Menczer Tamás a Tisza Párt elnökének szavaira. Majd bemutatta a baloldal korábbi vezető politikusainak mondatait:

„Egyébként Magyarországon nem is létező migránsoktól rettegve, retteghetnénk ufóktól is egyébként nyugodtan, mert Magyarországon egyik sincsen” – mondta Dobrev Klára.

„Ma a bevándorlással kapcsolatban nincs érdemi problémája Magyarországnak. Ez a probléma, ez egy álprobléma. Ez nem létezik. Ez a Fidesz által generált hiszti és műbalhé” – hangoztatta Kunhalmi Ágnes.

„A Fidesz nagy mestertervének a része, hogy jelentéktelen témákra próbálják a figyelmet terelni: a migráció, a Soros, a gender, a nem tudom kérdésekre” – jelentette ki Tordai Bence.

Egyformák vagytok! Szerintetek a bevándorlás álprobléma, a háború álprobléma. Holott, ezek a legsúlyosabb problémák, a legsúlyosabb válságok, kihívások.

– hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: „továbbra is meg fogjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát. És megvédjük Magyarországot a baloldaliak támadásaitól, és a diszkóliberálisok támadásaitól is.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában