Árvízi védekezés

2 órája

A honvédelmi miniszter üzent a magyar katonákat becsmérlő Magyar Péternek (videó)

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közösségi oldalára feltöltött videójában reagált a Tisza Párt elnökének kijelentéseire, aki az árvízi védekezésben helyt álló katonákat becsmérelte. A honvédelmi miniszter úgy fogalmazott: „visszautasítom, hogy a baloldali hordószónok újra a magyar hivatásos és tartalékos katonákat támadja.”

MW

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Vácon

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az árvíz még nem ért véget. A magyar katonák a megfelelő helyen, a megfelelő időben és a megfelelő létszámban teljesítenek szolgálatot továbbra is a gáton – mondta a honvédelmi miniszter. Majd kiemelte:

Visszautasítom, hogy a baloldali hordószónok újra a magyar hivatásos és tartalékos katonákat támadja, akiknek az volt a feladata, hogy a gáton megvédjék a magyar emberek vagyonát, életét és biztonságát.

„Elég volt a gátszínházból, menjen inkább, vegye fel a munkát Brüsszelben” – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf utalva arra, hogy Magyar Péter az ősz eleje óta – ígéretével ellentétben – nem dolgozik.

A haza védelme nem tréfa. A békéhez erő kell, folytatjuk a munkát. 

– hangsúlyozta a honvédelmi miniszter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában