Kampánykörút

2024.06.06. 15:30

Orbán Viktor: akkora békepárti győzelmet aratunk, hogy abba Brüsszel is beleremeg (videó)

Csütörtökön Mohácson folytatatta választási kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) országjáró kampánykörútjának mohácsi állomásán 2024. június 6-án. Mellette Pávkovics Gábor polgármester

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Fotó: Benko Vivien Cher

Orbán Viktor Pávkovics Gábor polgármesterrel és a helyi képviselőjelöltekkel tárgyalt, majd a mohácsi választópolgárokkal találkozva arról beszélt: a háborúpártiak 

mindenáron el akarnak bennünket hallgattatni, Szlovákiában fegyverrel, Magyarországon a kampányunk betiltásával. De mi csak egyre hangosabbak leszünk.

Most vasárnap pedig akkora békepárti győzelmet aratunk, hogy abba Brüsszel is beleremeg majd 

– fogalmazott Mohácson a miniszterelnök, aki a paksi Duna-híd avatásáról érkezett a baranyai városba, és Busóudvarban elmondott beszédében azt is elmondta, hogy az összes elkészítő, jogi folyamat lezárult, így bármelyik pillanatban elkezdődhet a mohácsi Duna-híd építése is.

A Bama.hu baranyai hírportál cikkét, galériáját és videóját a miniszterelnök mohácsi látogatásáról IDE KATTINTVA találja meg. A kormányfői beszédről készült felvétel itt is megtekintheti:


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában