Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

9 órája

Pontot rabolt a Nagykálló Ibrányban

Szon.hu

Döntetlennel ért véget a Kemecse-Baktalórántháza találkozó

Fotó: Bozsó Katalin

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban három mérkőzést játszottak vasárnap.

Gergelyiugornya–Nyírvasvári 3–0 (0–0)

Gergelyiugornya, v.: Veres. Gergelyiugornya: Vakarcs – Balogh T. (Danku), Mándi (Szegedi), Peregrin (Szabó), Czirják, Barta (Oláh), Illés (Baráth), Méhész, Balogh P., Csonka, Zán. Játékos-edző: Balogh Tibor. Nyírvasvári: Szegedi – Takács, Molnár (Serbán), Tímár (Sztolyka), Csiszár, Balogh (Lazók), Jónás, Tóth (Pető), Ricsei, Nagy, Kiss I. Edző: Paulik János. Gól: Barta (11-esből), Balogh T., Peregrin.
Balogh Tibor: – Az első félidőben még kimaradtak a lehetőségeink, a másodikban aztán hármat sikerült gólra váltani. Azt gondolom, hogy teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, ami már nagyon kellett. További sok sikert a Nyírvasvárinak!
Paulik János: – Félidőig jól tartottuk magunkat. Működött, amit elterveztünk. Tudtuk, hogy fontos lesz, ki szerzi az első gólt. De az, hogy megint egy véleményes büntetővel törik meg a csapatunkat már kezd egy kicsit sok lenni… Gratulálok az Ugornyának!


Kemecse–Baktalórántháza 1–1 (1–0)

Kemecse, v.: Majoros. Kemecse: Krizsanovszki – Varga, Majoros (Nagy), Szokolai, Magyar, Ádám (Bárdos), Ferencz (Hadházi), Kovács, Hokk (Tóth), Katona, Ferencz (Dócs). Edző: Tudja Dávid. Baktalórántháza: Kócs – Maleskovits K., Jávor, Kovács, Zakor G., Zakor J., Csatári (Illés), Maleskovits M. (Molnár), Németh, Huncsik, Lakatos. Edző: Stekler Attila. Gól: Szokolai, illetve Maleskovits K. Ifi: 8–3.
Tudja Dávid: – No comment. Ezek szerint a tabella nem hazudik.
Stekler Attila: – Az első félidőben többször megszerezhettük volna a vezetést, mivel ezt nem tettük a foci törvénye szerint Kemecse betalált. A másodikban fordítva történt. Nem vagyok elégedett a mutatott játékkal, nem ezt beszéltük meg. Minden pontnak jelentősége van az esetünkben, így ezt is megbecsüljük. További sok sikert Resán Attiláéknak!


Ibrány–Nagykálló 1–1 (0–0)

Ibrány, v.: Tomori. Ibrány: Tóth – Bégányi, Farkas, Lukács (Bészély), Kállai (Bertók), Nagy, Csáki, Lakatos, Ács, Novák (Boros), Barta. Edző: Fiumei Viktor. Nagykálló: Balogh – Marozsán, Ramos, Puluczkai, Homann, Sipos, Nagy (Anda), Marinka, Sidibe (Bencs), Baráz, Haller. Edző: Homann Richárd. Gól: Barta, illetve Farkas (öngól).
Fiumei Viktor: – Kevés helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen, voltak lehetőségeink, de sorra rossz döntéseket hoztunk. Inkább a küzdelem dominált, mint a szép játék, amiben a Kálló talán ezen a mérkőzésen egy kicsit jobb volt.
Homann Richárd: – Az első helyezett otthonában igen értékes pontot szereztünk, de úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelten, így gratulálok a fiúknak! Ifi: 7–0.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában