Labdarúgás, NB III Északkeleti csoport

2 órája

Sánta Tibor ponttal debütált a Mátészalka kispadján, a Sényő bravúros győzelmet aratott

Kapacina Valer együttese a forduló előtt második helyen álló Tiszafüred otthonában nyert. A Mátészalka az utolsó előtti percben bukta el a győzelmet.

Szon.hu

Kapacina Kevin (labdával) szerzett vezetést a Sényőnek Tiszafüreden

Fotó: Sipeki Péter-archív

NB III. Északkeleti csoport, 11. forduló

Eger – Mátészalka 2–2 (1–2)

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, v.: Nyekita
Eger: Bukrán – Valkay, Nagy-Kolozsvári, Balázs (Illés), Zvara, Sós (Berecz), Tóth, Debreczeni (Kozma), Major, Hamar (Kelemen), Lencsés. Edző: Simon Antal. Mátészalka: Szilágyi – Bodó G., Sárosi, Molnár, Fenyőfalvi (Fejes), Horváth, Kristófi (Sztaroszta), Bodó L. (Hudák), Spisák, Gyurján, Rózsa (Kovács). Edző: Sánta Tibor. Gól:Tóth L. 2 (a másodikat 11-esből), illetve Horváth, Gyurján.

Sánta Tibor: Jól kezdtük a mérkőzést, fegyelmezett és stabil volt a játékunk és a lehetőségeink is meg voltak elől. Félig üres a pohár, mert lezártuk azokat a területeket, amiben az Eger veszélyes, a helyzeteinkből viszont csak kettőt sikerült gólra váltani. Nyilván örülünk az egy pontnak, mert az Eger is remekül játszott, azt viszont sajnálom, hogy 2–1-nél egy szabályos gólunkat nem adták meg.

Mátészalka
A kék mezes Mátészalka kispadján döntetlennel debütált Sánta Tibor

Tiszafüred – Sényő 1–2 (1–2)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, v.: Kakuk.
Tiszafüred: Lisztes – Trencsényi (Szövetes), Barzsó, Aranyos (Kiss), Almomani (Kovács), Pap (Pataki), Mácsai, Bényei, Kalmár, Engel (Ujvári), Major. Edző: Dorcsák Zoltán. Sényő: Talián – Klepács, Kozák (Márton), Erdei (Vámos G.), Kapacina K. (Szopkó), Varga, Farkas, Schmidt, Szokol, Ur, Vámos M.. Játékos-edző: Kapacina Valer. Gól: Kalmár (11-esből), illetve Kapacina K., Varga

Kapacina Valer: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rögtön az első helyzetünket gólra váltottuk. Aztán az ellenfél egy ártalmatlan szituációnál tizenegyeshez jutott, de Varga Donát egyéni villanásából erre is tudtunk válaszolni. A második félidőben a Tiszafüred nagy erőket mozgósított, ránk erőltették az akaratukat, de a csapat nagyon akarta a győzelmet. Bízunk benne, hogy ez további lendületet ad.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában