Kézilabda, Kisvárda Maser Good SE

2 órája

A Kisvárda Master Good SE megadja a tiszteletet

Pénteken megkezdi szereplést a Magyar Kupában Józsa Krisztián együttese. A Kisvárda Master Good SE Kazincbarcikán lép pályára.

Szon.hu

Fotó: kisvardaikezi.hu

A Kisvárda Master Good SE pénteken a Magyar Kupa 3. fordulójában az NB II.-es Borsod SK-Kazincbarcika vendégeként lép pályára. Ellenfelük az előző fordulóban az NB I./B-s Hajdúnánást győzte le hat góllal és ezzel biztosította továbbjutását. A háromszoros Bajnokok Ligája győztes Puhalák Szidóniát is soraiban tudó borsodiak a bajnokságban mind a négy mérkőzésüket, köztük a Mátészalka, és a Kállósemjén ellenit is megnyerve, imponáló, +70-es gólkülönbséggel vezetik a D csoportot.

Kisvárda Master Good SE
A Kisvárda Master Good SE a pénteki mérkőzés toronymagas esélyese
Fotó: kisvardaikezi.hu

 

A Kisvárda Master Good SE edzője csak a továbbjutást tarja elfogadható eredménynek


– Azt kértem a lányoktól, hogy ellenfelünknek a maximális tiszteletet megadva lépjünk pályára. Ne foglalkozzanak azzal, hogy melyik csapat milyen osztályba játszik, hatvan percen keresztül tegyék tisztességesen a dolgukat – mondta a Kisvárda Maser Good SE vezetőedzője, Józsa Krisztián
– Ugyanúgy készülünk ellenünk is, mint más csapatok ellen. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani és természetesen csak a továbbjutás az elfogadható eredmény számunkra – tette még hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában