Labdarúgás, NB I, Nyíregyháza Spartacus FC

2 órája

Huszonötödször találkozik a Szpari az Újpesttel

19.30-kor kezdődik a találkozó!

Szon.hu

Myke Ramos nagyon készül az Újpest ellen.

Fotó: Trifonov Éva

A válogatott szünet után folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A Nyíregyháza Spartacus FC soron következő ellenfele az Újpest lesz. Szinte napra pontosan tíz évvel ezelőtt játszott utoljára a szabolcsi gárda fővárosban a lilák ellen, akkor 3–2 lett a végeredmény. A szombati a huszonötödik mérkőzés lesz a csapatok között, és idegenben mindössze egyszer, 1980-ban nyert vármegyénk klubja.

Az idei szezonban a két csapat egymást követi a tabellán, a lila-fehérek eleddig tizennégy, a Szpari pedig tíz pontot szerzett. Az Újpest nincs rossz formában, elmúlt öt meccsén vereten maradt, de a Győr és a DVTK is bizonyította, hogy lehet pontot rabolni az otthonukból. A szombati mérkőzés 19.30-kor kezdődik.

– A szombati bajnokitól azt várjuk, hogy irányítani tudjuk a játékot, saját tempónkban és stílusunkban szeretnénk futballozni – nyilatkozta az Nemzeti Sport hasábjain a Szpari támadója Myke Ramos. – Ha ez így lesz, akkor elérhetjük a döntetlent vagy még az annál is jobb eredményt. Könnyű dolgunk viszont egyáltalán nem lesz, hiszen az Újpest az egyik legjobb csapat Magyarországon, a védelme nagyon stabillá vált, kevés gólt kap és nagyon jó minőséget képviselő játékosai vannak. Ha megkapom a lehetőséget, igyekszem vele élni, és végre gólt szerezni az Újpest ellen.

Várható kezdőcsapatok:

Újpest: Piscitelli – Fiola, Duarte, Nunes, Tamás, Helmich, Lacoux, Bese, Horváth, Brodic, Ljujics.

Nyíregyháza: Tóth – Keresztes, Gengeliczki, Baki, Nagy B., Keita, Toma, Navrátil, Nagy D., Kovácsréti, Ramos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában