Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.09.07. 18:36

Nyír-Wetland Vármegyei I. osztály, 5. forduló - edzői nyilatkozatokkal

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

Nagyecsed–Tarpa 2–1 (1–0)

Nagyecsed, v.: Paráda.

Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas, Nyíregyházi (Ladányi), Bulyáki K. (Jónás), Bulyáki A. (Erdős), Pócsi, Tilinger, Nagy Z., Somlyai (Nagy N.). Edző: Harbula Balázs.

Tarpa: Hotra – Prihoda, Zajka, Lovcsikov, Kolesnyik, Bodan (Kucsinszki), Maksajev (Doloh), Herman, Mihalcsuk, Stratan (Sved), Lovincsuk (Kamisanov). Edző: Jeremejev Viacheslav. Gól: Nyíregyházi 2, illetve Kucsinszki.

Harbula Balázs: – Ma ízig-vérig csapat voltunk és megtettünk mindent végre a győzelemért. Extra játékvezetést láthatott a közönség és gratulálok Paráda Róbertnek, hogy feszültségmentesen és hibamentesen ténykedett. Nyíregyházi Gabi az egyik gólját az apjának, a másikat az apósának ajánlja.

 Jeremejev Viacheslav: – Az ellenfelünk két támadásból két gólt szerzett. Mi végig nyomást gyakoroltunk rájuk, de sajnos nem sikerült a gólszerzés.
 

Kótaj–Újfehértó 2–0 (0–0)

Kótaj, v.: Nagy.

Kótaj: Reszler – Hangácsi, Nagy D., Illés, Papp, Dencs (Lengyel), Törő, Turóczi, Sallai, Molnár, Lakatos (Nagy N.). Edző: Seregi Mihály.

Újfehértó: Nagy – Chrien, Kovács, Somogyi, Angyal, Pallai B., Mezei, Pallai G., Daróczi (Marozsán), Baglyos (Benke), Garda (Szilágyi). Edző: Kiss Tamás. Gól: Illés, Nagy D.

Seregi Mihály: – Egy nagyon jó csapat ellen sikerült itthon tartani a három pontot. Gratulálok a játékosaimnak, további sok sikert az Újfehértónak! Győzelmünket az ibrányi Danikának ajánljuk!

Kiss Tamás: – A mérkőzés képe alapján 75-80 perc után nem gondoltam volna, hogy 2-0-ra kikapunk, de a futball igazságtalan. Gratulálok a Kótajnak!


Mándok–Nyírbátor (0–0)

Mándok, v.: Goneth.

Mándok: Bandor – Koszta, Toldi, Gyüre, Bokor, Jene, Molnár (Mező), Matyi, Jánvári, Cservenyák, Budaházi. Edző: Kocsis János.

Nyírbátor: Kopasz – Tóth Sz., Czerula, Petics (Bakosi), Tóth Á., Danó, Tóth E., Gönczör, Hunyadi (Karácsony), Orosz, Boda (Bakó). Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Kocsis János: – Az első félidőben nagy fölényben és rengeteg helyzetet kialakítva játszottunk, amelyeket sajnos nem tudtunk értékesíteni. A másodikban inkább a küzdőszellem dominált, pontrúgásban voltak nagy lehetőségeink. Összességében pozitív, hogy nem kaptunk gólt, de a helyzetek számát tekintve két pontot elhullajtottunk.

Erdei Zoltán: – Ezen a mérkőzésen mindkét csapat mezőnyben brusztolt, helyzetek voltak mindkét oldalon, de sajnos még mindig nem találtuk meg a góllövő cipőnket. Készülünk a következő meccsre és reméljük, hogy a szerencse ezúttal mellénk áll.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában