Labdarúgás, öregfiúk bajnokság

2024.09.10. 12:13

Elrajtolt az öregfiúk bajnokság is

A soron következő fordulót szombaton Tiszavasváriban rendezik.

Szon.hu

A nyitótornán a Tiszavasvári SK győzedelmeskedett.

Fotó: fotó: szakosztály

Múlt szombaton Ibrányban elrajtolt az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Igazgatóság által szervezett öregfiúk bajnokság.

A negyven év feletti sportemberek részére kiírt tornarendszerű keresztpályás pontvadászatban idén hét sportegyesület nevezett. A tavalyi öt résztvevőhöz csatlakozott újonnan a Túristvándi KSE, valamint a Nyíregyháza Fortissimo csapata.

A bajnokságban az őszi és a tavaszi szezonban is hét-hét tornát tervez az Igazgatóság úgy, hogy egy helyszínen 5 egyesület találkozik és mindenki megmérkőzik egymással. Az adott helyszínen tíz mérkőzést rendeznek így, kettő egyesület pedig mindig szabadnapos.

A nyitótorna a Tiszavasvári SK csapatának sikerült a legjobban, miután a négy találkozón 10 pontot értek el. Az Újfehértó SE is veretlenül zárta az ibrányi tornát, ők 8 pontot gyűjtöttek, míg a Nyírmeggyes SK 7 pontot szerzett, a két újonc pedig 1-1 bajnoki ponttal nyitott.  

A következő fordulóra ezen a hétvégén szombaton rendezik meg Tiszavasváriban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában