Tenisz

2024.08.31. 21:39

Jeszire emlékeztek a kánikulai tornán

Férfi párosban és vegyes párosban teniszeztek a résztvevők a Marso Tenisz Centrum pályáin.

A mezőny tagjai az ünnepélyes megnyitón

Fotó: KM

Két hónapot áthidaló rendezvényként indult a IX. Jeszenszki István Emléktorna. A nyíregyházi Marso Tenisz Centrumban szombaton reggel kilenckor dr. Nagy István köszöntötte a megjelenteket, majd kezdetét vette az amatőr teniszezők versengése. A férfi párosban végül tucatnyian indultak, a vegyes párosban öt tandem vállalta  a megmérettetést. A férfi párosok négy csoportban kezdtek,  a hat győztes gémig tartó meccsek után a csoportok első és második helyezettjei kieséses rendszerben folytatták. A vesztesek vigaszágon körmeccseztek a minél jobb helyezésekért.
A tervek szerint a finálékat szeptember első napján rendezték volna, ám végül sikerült augusztus utolsó napján befejezni a versengést. A kánikula alaposan próbára tette a résztvevőket, szerencsére sérülés nélkül sikerült még  késő délután bezárni a tornát. Ezt követően a résztvevők  finom étkek mellett beszélhették át a meccseket.
Tenisz. IX. Jeszenszki István Emlékverseny, a dobogósok:
Férfi páros. 1. Juhász Zsolt, Rebák Attila. 2. Ifj. Balla Gábor, Erdélyi Zsolt, 3.  Mándi Roland, Bárány László.
Vigaszág: 1. Balogh László, Sztamkó Péter, 2. Dzsubák Balázs, Roskó László, 3. dr. Magyari Ákos, Balogh Ádám.
Vegyes páros: 1. Sallay Krisztina, dr. Nagy István, 2. Tarcsa Mónika, Szabó Dániel, 3. Mirgainé Tamási Marianna, Polányi Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában