Labdarúgás, Nyíregyháza Spartacus

2024.07.07. 19:22

Nyíregyháza Spartacus: négy gól és döntetlen az Eszék ellen

Szon.hu

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Az Ausztriában edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus vasárnap délután lejátszotta második edzőmérkőzését, Tímár Krisztián együttese szerb FK Napredak Krusevac után ezúttal a horvát NK Osijekkel mérte össze erejét. A jó iramú mérkőzésen Kleinheisler László korábbi együttese szerezte meg a vezetést a 10.percben, egy bal oldali szögletre jól érkezett Jugovic és hat méterről a bal alsóba bólintotta a labdát. A folytatásban mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, de gól már nem született. Fordulás után egalizált a Szpari, az 57. percben egy előre vágott labdára jól startolt Akinyemi, aki megiramodott a bal oldalon, beadását 18 méterről Gresó egy jól eltalált lövéssel gólra váltotta. Tíz perc elteltével bomba góllal vette vissza a vezetést a horvát gárda, 17 méterről kissé jobbról Omerovic kilőtte a bal felső sarkot. A rendes játékidő letelt előtt egy perccel egyenlített a Szpari. Egy tizenhét méterre megítélt szabadrúgást váratlanul lőtt el Beke, az álmélkodó kapus tehetetlen volt. Az állás már nem változott, így a Szpari döntetlent játszott második felkészülési mérkőzésén. 

Felkészülési mérkőzés
NK Osijek–Nyíregyháza Spartacus 2–2 (1–0)
Nyíregyháza: Fejér (Tóth B. 60.) – Rjasko, Alaxai, Temesvári(Tamás O. 60.) – Navrátil (Pinte 60.), Kesztyűs (Kovács 60.), Nagy D. (Gengeliczki 60.), Nagy B. (Horváth 60.) – Kovácsréti(Oláh 60.), Babic (Akinyemi a szünetben), Gresó (Beke 60.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.
Gól: Jugovic, Omerovic, illetve Gresó, Beke.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában