Labdarúgás, Sényő FC Selyem-Ber

2024.07.06. 14:08

A Sényő kikapott a második edzőmeccsén – edzői nyilatkozattal

Szon.hu

Az NB III-as rajtra hangoló Sényő FC Selyem-Ber lejátszotta második edzőmérkőzését, Kapacina Valer játékos-edző együttese szombaton az osztálytárs Füzesabonyt látta vendégül Kemecsén. A nagy meleg rányomta bélyegét a találkozóra, amelyen az első félidő nem hozott gólt. Fordulás után a Heves vármegyei gárda kétszer is betalált, így megnyerte a mérkőzést.
–  Csúcsterhelésből érkeztünk, ez meg is látszott a társaságon. Voltak azonban biztató jelek, sok minden visszaköszönt abból, amit a héten gyakoroltunk. A második félidőben több próbajátékos is pályára lépett, keressük azokat, akikkel a keretünket meg tudjuk erősíteni – értékelt Kapacina Valer játékos-edző.
A Sényő FC Selyem-Ber az edzések mellett jövő héten két felkészülési mérkőzést is játszik, szerdán  a Nyírmeggyest fogadják, szombaton pedig a borsodi vármegyei első osztály Gesztely vendégei lesznek. 

Felkészülési mérkőzés

Sényő FC Selyem-Ber–Füzesabony 0–2 (0–0)
Sényő: Talián – Farkas (Bunkóczi, 60.), Úr, Klepács, Vámos G., Orosz (Kozák, 60.), Hunyadi Csáki, 20.), Erdei, Szopkó (Virág, a szünetben), Schmidt (Szokol, a szünetben), Márton (Úr, 60.). Játékos-edző: Kapacina Kevin.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában