Labdarúgás

2024.06.28. 10:45

Kisvárdáról igazolt a Nyíregyháza Spartacus

A következő idényben már a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus szerződést kötött Jaroslav Navrátillal.

Jaroslav Navrátil és Fekete Tivadar

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

A Nyíregyháza Spartacus mindenben megállapodott Jaroslav Navrátillal. A 32 éves cseh futballista a jobb oldalon mind védekezésben, mind támadásban bevethető. Több mint hét évig a holland élvonalban játszott, majd 2020-tól a Kisvárda labdarúgója volt, az előző idényben 28 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, melyen 3 gólt szerzett, és 8 gólpasszt adott.

– Jaroslav Navrátil személyében egy tapasztalt, sok mindent megélt labdarúgóval erősítettünk – idézi a klub honlapja Fekete Tivadar sportigazgatót. – Tipikusan olyan játékos, aki a pályán, és azon kívül is nagy segítségünkre lehet, a fiatalok sokat tanulhatnak tőle. Nemcsak a támadások befejezésében, hanem a kiszolgálásban is hatékony.

Navrátillal két éves szerződést kötött a Szpari.

– Játszottam már korábban a Nyíregyháza ellen edzőmérkőzésen, és követtem eredményeiket. Úgy gondolom, egy nagyon jó csapat, amit a másodosztályban bizonyított is, nagy különbséggel nyerte a szezont. Vannak ismerősök, Kovácsréti Márkkal futballoztam együtt, úgy érzem, remek szakmai stáb dolgozik a klubnál, ezért is fogadtam el az ajánlatot – mondta Jaroslav Navrátil.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában