Futsal

2023.07.11. 15:05

A keret még nem teljes, de már dolgoznak a nyíregyháziak

A nyíregyházi futsalcsapat két hét múlva már felkészülési mérkőzést játszik.

A csapat az Atlétikai Centrumban kezdte meg a munkát

Az A’Stúdió Futsal Nyíregyházánál is véget ért a nyári szünet, a csapat hétfőn elkezdte a felkészülést a következő NB I.-es idényre. A játékosok egyelőre Haburcsák Bertalan erőnléti edző irányításával dolgoznak az Atlétikai Centrumban, majd később kezdik el a labdás gyakorlatokat.

– Az első két hét megterhelő lesz, hiszen napi két edzést – egy kondi- és egy futóedzést – végzünk, július huszonnegyedikétől váltunk át a teremedzésekre – mondta el Lovas Norbert vezetőedző. – Itt még szabadok a hétvégék. A második hét végén próbálok beiktatni csapatépítő programot is. Az első felkészülési mérkőzést már 26-án vagy 28-án szeretném lejátszani, az ellenfél még kérdéses. Két mérkőzés viszont már fix, augusztus elsején a DEAC-cal találkozunk Nyíregyházán, augusztus ötödikén pedig a szlovák bajnokságban második Kassát fogadjuk. Ha a korábban kapott információhoz képest nem lesz változás, akkor az azt követő héten már kezdődik is a bajnokság.

Az első foglalkozáson még nem volt teljes a gárda, ugyanis a csapat két brazil légiósa, Maneca és az újonnan igazolt Gregory kedd hajnalban érkezett meg Magyarországra. Rajtuk kívül még egy magyar játékos szerződtetésére is van esély.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában