Futsal

2023.06.29. 13:17

Nyíregyházán maradnak a gólfelelősök

A két játékos együtt harmincöt találatot jegyzett a mögöttünk hagyott szezonban.

Kovács Róbert (10) továbbra is a nyíregyháziakat erősíti

Fotó: Pusztai Sándor-archív

A futsal NB I. előző idényében 8. helyen végzett A’Studió Futsal Nyíregyháza szerdán bejelentette, hogy Lovas Norbert marad a vezetőedzője, csütörtökön Kovács Róbert és Maneca szerződéshosszabbításáról számolt be.

A legidősebb Kovács fivér évek óta a nyíregyházi csapat meghatározó játékosa, az élvonalban sem esett vissza a teljesítménye, sőt, ő volt az együttes egyik legjobbja. A csapatkapitány az alapszakaszban 13, a rájátszásban 6 góllal vette ki részét a bennmaradás kiharcolásában. Lovas Norbert vezetőedző úgy nyilatkozott róla, hogy ő a csapat motorja. A 28 éves játékos a továbbiakban profi szerződéssel futsalozik.

A brazil Maneca januárban úgy érkezett Nyíregyházára, hogy szerződésében szerepelt hosszabbítási opció, melyet a klub lehívott. A 26 éves játékos gyorsan beilleszkedett, 15 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 16 gólt szerzett, nem egyszer látványos játékkal kápráztatta el a szurkolókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában