Rétközi Múzeum

2021.10.17. 10:54

Zsidó ételek és ízek

Ételek, ízek, illatok, hangulatok kapták a főszerepet október 15-én Kisvárdán a Rétközi Múzeumban.

Fotó: Janics Attila

Fűszeres Eszter gasztroblogger Kisvárdai hétköznapok címmel tartott ugyanis előadást a zsidó ételekről és a gasztronómiai szokásokról, s bemutatta a minderről szóló, hiánypótló szakácskönyvét is. A rendezvényen Somos Péter újságíró, zenész héber dalokkal kedveskedett a megjelent vendégeknek., majd Leleszi Tibor polgármester és dr. Seszták Miklós kormánybiztos is köszöntötte a vendégeket a Kisvárda 600 elnevezésű programsorozat keretében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában