Ünnepség

2020.03.19. 09:51

Generációk mulattak együtt a Top Gunban

Az ünnepség kiváló lehetőséget teremtett a közös beszélgetésekre, egymás megismerésére.

Nyírtelek egykor legnépszerűbb szórakozóhelyén, a Top Gun épületében rendezte meg a bált a nyugdíjas-egyesület, nem csak nyugdíjasoknak

Bár a nőnapi bált a Nyírfa Nyugdíjas Egyesület hirdette meg Nyírtelek egykor legnépszerűbb szórakozóhelyén, a Top Gun épületében, távolról sem csak az idősek generációja képviseltette magát az ünnepi pillanatokban és nívós műsorokban bővelkedő márciusi rendezvényen, amelyen felléptek az Alvégesi és a Százszorszép tánccsoport, valamint a Guzsalyas Néptánc Egyesület tagjai is.

Sok évtizedes misszió

A bál fővédnöke, dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő a köszöntőbeszédében elismerően szólt a lelkes nyugdíjasok közösségszervező és -teremtő munkájáról, majd rámutatott: egy ilyen, fiatalokat és idősebbeket egy asztalhoz ültető, illetve egy táncparkettre csábító ünnepség kiváló lehetőséget teremt a közös beszélgetésekre és kikapcsolódásra. – Ha jobban megismerjük a másik embert, jobban meg tudjuk érteni, el tudjuk fogadni őt, s innen már csak egy lépés, hogy szűkebb-tágabb hazánk jövőjéről is közösen gondolkodjunk. Egymás tisztelete, segítése ma különösen fontos, a Nyírfa Nyugdíjas Egyesület elnöke, Nagy László és segítői ezt a missziót végzik eredményesen, immár évtizedek óta – mondta a fővédnök. A város polgármestere, Szekeres József meglepő kijelentést tett a teremben helyet foglaló hölgyek köszöntése után: „Nem szeretem a nőnapot…” Majd sietve hozzátette: amennyiben ez kimerül egy nap odafigyelésben, gondoskodásban, hiszen az ünnep legfontosabb üzenete mégis csak az, hogy a hölgyek – legyenek hajadonok, párkapcsolatban, házasságban élők, dolgozó vagy főállású anyák, nagymamák, dédik – az év minden napján megkapják azt a figyelmet, szeretetet, amit megérdemelnek.

PII

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában