Mozi és színház

2024.09.07. 15:01

Mit érdemes megnézni a moziban és a színházban?

Szon.hu

Móricz Zsigmond Színház 
szombat
19 óra: Mint egy főnök - Szindbád VIP Mozi, Szindbád Moziterem
19 óra: Magda, a szabó - nagyszínpad, bérletszünet
19.30: Pánik – avagy férfiak az idegösszeomlás szélén (E. Kovács kamarabérlet/E. Kovács kamara extra bérlet), Krúdy Kamara

Krúdy Gyula Art Mozi, Nyíregyháza
szombat
14 óra: A hókirálynő és a hercegnő, orosz, családi animációs film
Kai és Gerda egy csendes kisvárosban éli eseménytelen mindennapjait. Gerda kalandra vágyna, de erre látszólag nincs esélye a lakhelyén, ahol soha nem történik semmi. Ám egy nap minden megváltozik, amikor rábukkannak a legendás Bölcsességek Könyvére, majd elszabadul egy hatalmas gonosz, aminek a megállításához muszáj segíteniük a hókirálynőnek. Kezdetét veszi a fiú és a lány élete legnagyobb kalandja.
15.25: Egy cica 10 élete, angol-kanadai animációs film
Egy elkényeztetett macska magától értetődőnek veszi gondtalan életét, amit Rose-nak köszönhet, a melegszívű és lelkiismeretes egyetemista lánynak. Amikor a jószág elveszíti kilencedik életét, az égi gondviselés ad neki még egy esélyt, s ezzel egy minden porcikáját megváltoztató kaland veszi kezdetét. 
17 óra: It Ends with Us – Velünk véget ér, amerikai romantikus dráma  
A világsikerű, izgalmas regényről már a megjelenésekor ordított, hogy ebből filmnek kell lennie. Az érzelmes, felkavaró és fordulatos mozi igazán különleges lett, és ennek az egyik kulcsa Blake Lively emlékezetes játéka. 
19.15: Deadpool és Rozsomák, amerikai sci-fi, vígjáték

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában