Nyárbúcsúztató Záhonyban

2024.09.09. 14:09

Kavalkáddal köszöntötték az őszt

Színes programokkal búcsúztatták a nyarat Záhonyban.

Miklós István

Zenés és táncos programokkal búcsúztatták a nyarat

Fotó: önkormányzat

Ahogy arról korábban beszámoltunk, színes programkavalkáddal készültek a nyár búcsúztatására Záhonyban. A Búcsúzik a nyár, jön az ősz – színes őszi kavalkád elnevezésű programcsokrot hagyományteremtő szándékkal rendezték meg szeptember 7-én, a Dr. Béres József parkban. Az esemény keretében számos fellépő csoport sokszínű és egyben magas színvonalú énekes és táncos műsorral szórakoztatta a közönséget.

Megelevenedő hagyományok

Felcsendültek bordalok, katonadalok, népdalok, citerazene, Dankó nóták, egyházi énekek, néptánc és szenior örömtánc is fogadta a parkba látogatókat – számolt be a rendezvényről Záhony önkormányzata a hivatalos közösségi oldalán. Az eseményen köszöntőt mondott Helmeczi László, a város polgármestere, és olyan fellépőket láthattak és hallhattak a megjelentek, mint a Kisvárdai Férfidalárda, a Leveleki Rozmaring Néptánccsoport, vagy éppen a Tuzséri Református Egyházközség „Soli Deo Gloria” énekkara.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában