Apagy

2 órája

Emlékeztek és versenyeztek

A rendezvényt támogató Maleczki család egy finom babgulyásra invitálta a horgászokat.

Szon.hu

Az emlékverseny résztvevői

Forrás: Vass István Miklós

Hagyomány már, hogy a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetsége versennyel emlékezik egykori vezetőjére, dr. Maleczky Imrére. Az idén szeptember 8-án, vasárnap immár tizenötödik alkalommal rendezték meg tiszteletére a találkozót, hogy a horgásztársak versenyezzenek és emlékezzenek. 
Az idei emlékversenyen 27 horgász állt rajthoz, vagyis ült le a horgászládára. A résztvevők három szektorban versenyeztek négy órán keresztül, de nagy meglepetésre az elmondottak alapján a tó esélytelenebb részén lévő „C” szektorban születtek szép eredmények, kiemelkedő fogások. 

Emlékezetes pillanatok 

A versenyzők fogtak keszeget, kárászt, horogra akadt egy másfél kilogrammos amur és néhány olyan ponty is, amelyek 2-3 kilót nyomtak a mérlegen. A verseny értékelésekor az eredményhirdetésen el is hangzott, hogy ez most nem a nagy testű halak versenye volt. 
A díjak átvétele után a rendezvényt támogató Maleczki család egy finom babgulyásra invitálta a horgászokat, akik jóízűen fogyasztották el a finom ebédet, s közben felidézhették a verseny emlékezetes pillanatait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában