Egészség

2024.09.08. 16:03

Egy nap, két előadás

Az egészséges étkezéssel és a sporttal jelentősen javíthatjuk az életminőségünket.

Szon.hu

Sport és táplálkozás: kulcs az életminőség javításához

Fotó: Illusztráció: Pexels

Életminőség javítása az étkezéssel című előadáson Némethné Kotán Fruzsinától megtanulhatjuk, hogyan válasszunk egészséges és tápláló élelmiszereket a mindennapi bevásárlásaid során. Elsajátíthatjuk azokat a főzési technikákat és recepteket, amelyekkel javíthatjuk az életminőségünket. Az érdeklődők szakértőkkel konzultálhatnak, akik segítenek személyre szabott tanácsokkal – olvasható a Revolution SE szeptember 14-ei programjának ajánlójában. 
A monstre program, amely szombaton 10 órakor kezdődik az egyesület Alma utcai termében Hamar Bence pszichológus A sport szerepe a személyiségfejlődésben című előadásával folytatódik. A sportnak számos pozitív hatása van az életünkre, akár verseny, akár hobbi szinten űzzük azt. A fizikai aktivitás jelentősen hozzájárul a testünk egészségéhez, a mozgás javítja a hangulatunkat és csökkenti a stressz negatív hatásait. Az előadással és az azt követő rövid tréninggel olyan kérdésekre keressük a választ, hogy a sport a személyiség mely területeire hat leginkább, hogyan alakítja énképünket és hat az önismeretünk növekedésére. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában