Tiszalök

2 órája

A mindennapi mozgást segíti streetballpálya is

Szon.hu

Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő és Gömze Sándor polgármester számoltak be a sportpálya tervezett fejlesztéseiről

Fotó: Palicz György archívuma

A mindennapi mozgás, az egészséges életmód egyre fontosabb szerepet kap napjainkban. A tiszalöki önkormányzatnak is fontos a városlakók egészsége, ezért pályázatot nyújtott be a sportkomplexum felújítása és bővítése, valamint a rendszeres mozgás feltételeinek megteremtése érdekében. 
Az Élhető települések című felhívás keretében 500 millió forint támogatást nyert el a város, amiből fejlesztik majd a Honvéd úti sportpályát, hogy a szabadidejüket ott tölthessék el a város lakói. A tervek szerint lesz okospad USB-töltési lehetőséggel, ingyenes wifihálózat, épül új öltöző, s megújul a lelátó egy része is. A sportolni szeretők örömére kialakítanak egy futókört, építenek továbbá egy négy évszakos műjégpályát és egy streetballpályát is. A sportpálya környékét napelemes kandeláberek, filagóriák teszik majd hangulatosabbá. A tervek szerint a beruházások tavaszra készülnek el.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában