Budapest

2 órája

Szentkirályi Alexandra: lebuktatták magukat a „szivárványkoalíció” tagjai (videó)

A „szivárványkoalíció” tagjai lebuktatták magukat, hiszen Karácsony Gergely közösségi oldalán posztolt arról, hogy kitolják a fővárosi cégek vezetői, illetve felügyelőbizottsági, igazgatósági helyeire vonatkozó pályázati határidőket – jelentette ki a Fidesz budapesti elnöke a Facebook-oldalán szerdán.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Szentkirályi Alexandra azt hangsúlyozta, hogy bár a főpolgármester állítása szerint ezt a közgyűlési képviselők kérésére teszi meg, „biztos, hogy nem a mi kérésünk volt ez – fogalmazott, hozzátéve:

ekkora lebukást rég nem lehetett látni.

A kormánypárti politikus szerint a „szivárványkoalíció tagjai” már megállapodtak a lényegi kérdésekről, hogy „ki, milyen zsíros helyeket kap”, de a részletekről még folynak az egyeztetések.

Ilyen részlet az, hogy hol, kinek az embere fog pályázóként nyerni, a határidőket pedig ehhez igazodva tolják ki – tette hozzá.

Ezek után senki sem mondhatja azt, hogy ez a „szivárványkoalíció” nem létezik és nem egyeztetik egymással „naptáraikat és a zsíros pályázatok” eredményét

– hangoztatta Szentkirályi Alexandra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában